Strokovna in zanesljiva montaža

Za zagotavljanje nemotene uporabe, zanesljivosti delovanja in uporabe ustreznih materialov priznanih proizvajalcev je pomembno, da se projektor in projekcijsko platno ustrezno namesti. Ne glede na to, ali se projekcijsko opremo namešča povsem na novo ali pa se uporabi že obstoječo instalacijsko opremo, je ključnega pomena, da montažo izvajajo za to usposobljeni strokovnjaki, ki bodo opremo namestili v skladu z razmerjem med oddaljenostjo in velikostjo platna ter v skladu z vašimi željami in potrebami.

LCD Medium vam nudi svetovanje in strokovno montažo projektorjev in druge prezentacijske opreme, namenjene za uporabo v:

  • učilnicah,
  • sejnih sobah,
  • konferenčnih dvoranah,
  • na dogodkih
  • in prostorih za hišni kino.

Za popolno izkušnjo

Montažo opravljamo na ključ z ustreznimi nosilci in kakovostnimi kabli, tako da bo vaša izkušnja ogleda na velikem platnu nepozabna.

Naše stranke so zadovoljne z našim svetovanjem in montažo projektorjev in/ali platen za projekcije: vse članice Univerze v Mariboru, članice Univerze v Ljubljani, več kot 100 osnovnih in srednjih šol širom Slovenije, Elektro Maribor in Elektro Ljubljana, več muzejev in hotelov ter preko 400 sejnih sob in dvoran različnih slovenskih podjetij.